آلومینیوم و مس

خروج ١٤٨ دیگ آلاینده از خطوط قدیمی آلومینیوم ایران از مدار تولید

خروج ١٤٨ دیگ آلاینده از خطوط قدیمی آلومینیوم ایران از مدار تولید
پایگاه خبری معدن نیوز - مدیر عامل آلومینیوم ایران با بیان اینکه از نیمه تابستان امسال بر اساس زمان بندی اعلام شده از سوی شرکت ۷۶ دیگ از خط ۴ خارج کرده ایم، گفت: با خروج ۷۲ دیگ باقی مانده از مدار در مجموع ۱۴۸ دیگ از این خط از مدار خارج و وارد فرآیند بهینه سازی و نوسازی شد.
  بزرگنمايي:

پایگاه خبری معدن نیوز - مدیر عامل آلومینیوم ایران با بیان اینکه از نیمه تابستان امسال بر اساس زمان بندی اعلام شده از سوی شرکت 76 دیگ از خط 4 خارج کرده ایم، گفت: با خروج 72 دیگ باقی مانده از مدار در مجموع 148 دیگ از این خط از مدار خارج و وارد فرآیند بهینه سازی و نوسازی شد.
به گزارش پایگاه خبری معدن نیوز، مجید پور عطار افزود: بهینه سازی و نوسازی یک خط کامل در سال گذشته انجام شدکه نتیجه آن 14 درصد کاهش مصرف انرژی، 7 درصد افزایش تولید و همچنین کاهش چشمگیر در مصرف مواد اولیه در خط مذکور بوده است.
وی با بیان اینکه میزان تولید گاز HF در خط نوسازی شده ppm 8.3 است این در حالیست که استاندارد ملی ppm 25است، تصریح کرد: استاندارد اعلام شده در خصوص گاز CO 500 میلی گرم در متر مکعب است که شرکت آلومینیوم ایران با یک انحراف معیار کم، در نزدیکی استاندارد ملی قرار دارد و در نظر داریم با همکاری شرکت های دانش بنیان و دانشگاه‌ها این میزان را به کمتر از حد استاندارد برسانیم.
پور عطار ادامه داد: استاندارد اعلام شده DUST،  150 میلی گرم بر مترمکعب است که این مقدار در ایرالکو هیچ‌گاه بیش از 70 میلی‌گرم بر متر مکعب نبوده است.
وی با بیان اینکه در نیمه نخست سال 96 خط 4 نیز بهینه سازی و نو سازی خواهد شد، گفت: در پایان زمستان امسال خط 5، به عنوان آخرین خط قدیمی آلومینیوم ایران برای همیشه برچیده و خط جدید جایگزین خواهد شد.
در این حال دادستان عمومی و انقلاب اراک نیز گفت: آلودگی خط فرسوده چهار بیشتر آلایندگی ها را در بر می‌گرفت که امروز در پی تعهدات مدیران آلومینیوم ایران بدون هیچگونه تنشی از خط تولید خارج شد.
معاون عمرانی استاندار مرکزی نیز افزود: یکی از دستاوردهای مهم دولت در استان،خروج دیگ های فرسوده شرکت آلومینیوم ایران است که پس از سال‌ها با همکاری مدیران این مجموعه انجام شد.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی نیز با اشاره به مزایای این اتفاق گفت: نخستین مساله بحث زیست محیطی آن است و این اتفاق در بهبود کیفیت هوا بسیار مؤثر است. از سوی دیگر به لحاظ اقتصادی به نفع خودش نیز خواهد بود و این اتفاق می‌تواند مصداق بارز اقتصاد مقاومتی باشد.
حسینعلی ابراهیمی کارنامی با بیان اینکه این صنعت سال‌هاست که در این استان مستقر است و در این چند 10 سال هم هیچ کاری برای رفع این معضل انجام نشد و آلودگی به همین وضعیت ادامه داشت، افزود: خوشبختانه در دولت کنونی با اهتمام مسئولان استان و مدیران خود این مجموعه باعث شد که امروز شاهد این باشیم که به زودی دغدغه مردم نسبت به مساله آلومینیوم رفع شود.



   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد