معدن

تشکیل کمیته پایش نیازهای ایران خودرو با حضور غول های صنایع معدنی/ افزایش بی سابقه سهم معدن و صنایع معدنی در صادرات غیرنفتی

تشکیل کمیته پایش نیازهای ایران خودرو با حضور غول های صنایع معدنی/ افزایش بی سابقه سهم معدن و صنایع معدنی در صادرات غیرنفتی
پایگاه هبری معدن نیوز- رئیس هیئت عامل ایمیدرو از افزایش بی سابقه صادرات معدن و صنایع معدنی تا ۳۳ درصد طی پنج ماهه سال جاری خبر داد. وی همچنین خبر داد که ایمیدرو با همکاری غول های صنایع فلزی، برنامه رفع نیاز خودروسازان بزرگ از جمله ایران خودرو به صنایع فلزی را در دست اجرا دارد.
  بزرگنمايي:

به گزارش معدن نیوز، خداداد غریب پور در دومین همایش چشم انداز صنایع غیرآهنی ایران گفت: صادرات این بخش همواره حدود 21 درصد بوده اما طی پنج ماه امسال تا 33 درصد رشد داشته است.
وی افزود: میزان فروش معدن و صنایع معدنی طی شش ماهه امسال به 74 هزار میلیارد تومان رسیده است. غریب پور افزود: در بورس سهم سود این بخش 36 درصد است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو در بخش دیگری با اشاره به اولویت های این سازمان اعلام کرد: دو مقوله اکتشاف و سرمایه گذاری در توسعه این بخش اثرگذار است.
وی ادامه داد: در این راستا مشارکت بخش خصوصی ضروری است و ایمیدرو واگذاری معادن بعد از عملیات های اکتشاف را در دستور کار دارد.
این مقام مسئول در ایمیدرو تصریح کرد: ایمیدرو اکتشاف را با همراهی سازمان هایی همچون انرژی اتمی، فضایی و زمین شناسی دنبال خواهد کرد.
غریب پور با اشاره به عملکرد شرکت ملی مس در سال جاری گفت: صادرات مس در نیمه نخست امسال به 450 میلیارد دلار رسید که این میزان صادرات بیش از کل ارزش صادرات طی سال گذشته این شرکت است.
وی با بیان اینکه طرح جامع مس در حال تهیه است عنوان کرد: مس بیش از یک میلیارد دلار طرح توسعه دارد و ایمیدرو در حوزه مس به دنبال توسعه کمی و کیفی است.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه مشکل تامین پودر آلومینا داریم، گفت: در بخش آلومینیوم نیاز به اکتشافات جدید داریم و ایجاد صنایع پایین دستی در این حوزه هدفگذاری شده است.
غریب پور با اشاره به وضعیت طرح های مهم معدن و صنایع معدنی اعلام کرد: طرح توسعه طلای زرشوران، توسعه استخراج در مهدی آباد و استحصال پتاس و منیزیوم از شورآبه های قم در دستور کار است. وی افزود: به طور حتم توسعه این طرح ها با مشارکت بخش خصوصی خواهد بود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به همکاری ایمیدرو با دانشگاه ها و مراکز علمی، گفت: در بخش بومی سازی تفاهم نامه هایی با جهاد دانشگاهی به امضا رسید. وی افزود: به دنبال دستیابی به دانش فنی ساخت ماشین آلات هستیم.
غریب پور عنوان کرد: در زمینه ایجاد مرکز استارت اپ ها با دانشگاه های امیرکبیر، شریف و تهران به توافق رسیدیم.
وی افزود: جشنواره ایده های ارزش آفرین معدنی با این مرکز در تعامل خواهد بود.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو گفت: شرکت های معدنی بر اساس نیاز خود می توانند از ایده های این مراکز حمایت کنند.
غریب پور در بخش دیگری اظهار داشت: در حال حاضر ایران خودرو سالانه 500 هزار تن از صنایع فلزی، خرید دارد.
وی افزود: ایمیدرو زمینه ای فراهم کرده است که ساپکو با شرکت هایی همچون مبارکه، ایرالکو، مس و فولاد آلیاژی، کمیته ای برای تامین نیازهای این خودروساز تشکیل شود.
غریب پور گفت: بیشتر معادن کشور، کوچک مقیاس است و برنامه احیای این معادن در سال جاری را مورد توجه قرار داده ایم و تاکنون بررسی نحوه راه اندازی 120 معدن انجام شده است.

وی ادامه داد: در همین راستا میزان سرمایه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی امسال در گام نخست به 350 میلیارد و در سال آینده تا 500 میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.


   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد