بورس

ریزش ۲۰۸ واحدی شاخص بورس

ریزش ۲۰۸ واحدی شاخص بورس
پایگاه خبری معدن نیوز - شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه ۲۵ آبان ۹۸ و اولین روز کاری بعد از افزایش قیمت بنزین با ۲۰۸ واحد کاهش روبه‌رو شده و به رقم ۳۰۶ هزار و ۸۸۵ واحد رسید.
  بزرگنمايي:

به گزارش معدن نیوز، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه 25 آبان 98 و اولین روز کاری بعد از افزایش قیمت بنزین با 208 واحد کاهش روبه‌رو شده و به رقم 306 هزار و 885 واحد رسید.

شاخص کل با معیار هموزن نیز 234 واحد کاهش یافته و به رقم 88 هزار و 217 واحد رسید.

ارزش روز بازار در بورس اوراق بهادار تهران امروز به بیش از یک میلیون و 119 هزار میلیارد تومان رسید.

امروز معامله گران بورس بیش از 2.5 میلیارد سهام حق تقدم و اوراق مالی در قالب 343 معامله و به ارزش 1261 میلیارد تومان دادوستد کردند. 

امروز شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 55 واحد کاهش یافته و به رقم 82 هزار و 217 واحد رسید. شاخص قیمت با معیار هموزن 156 واحد افت کرده و به رقم 58 هزار و 987 واحد رسید. شاخص آزاد شناور با کاهش 1013 واحدی به رقم 357 هزار و 26 واحد رسید.

شاخص بازار اول بورس با کاهش 313 واحدی به رقم 222 هزار و 382 واحد رسید. شاخص بازار دوم بورس با افزایش 307 واحدی به رقم 627 هزار و 62 واحد رسید.

امروز نمادهای پالایش نفت تهران، پالایش نفت اصفهان و نفت بندرعباس و نیز توسعه معادن و فلزات در تقویت شاخص کل اثرگذار بودند و نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ایران‌خودرو و پتروشیمی پارس بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را داشتند.

نمادهای پربیننده بورس امروز مربوط به بانک ملت به قیمت هر سهم 5450 ریال، سایپا، بانک تجارت 437 ریال، بانک اقتصاد نوین 2824 ریال، ایران‌خودرو، پالایش نفت اصفهان و سیمان تهران بودند.

امروز در پایان معاملات فرابورس شاخص کل 2 واحد رشد کرده و به رقم 3935 واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس به بیش از 225 هزار میلیارد تومان رسید.

امروز معامله‌گران فرابورس بیش از 938 میلیون سهام حق تقدم و اوراق مالی در قالب 200 هزار معامله و به ارزش 657 میلیارد تومان دادوستد کردند.

امروز نمادهای تولید برق دماوند، پالایش نفت شیراز و پالایش نفت لاوان بیشترین اثر تقویتی در شاخص فرابورس را داشته و نمادهای پتروشیمی مارون، فولاد هرمزگان جنوب، قاسم ایران و توسعه و عمران استان کرمان بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشتند.

نمادهای پربیننده در فرابورس شامل ذوب‌آهن اصفهان، صنایع کاغذ پارس، بانک دی، سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، داروسازی آوه سینا، صنایع ماشین‌های اداری ایران، جنرال مکانیک، تولید دارو و مولد نیروگاهی جهرم بودند.

امروز همچنین با پیام ناظر بازار برخی از نمادهای بورسی متوقف، تعدادی بازگشایی و برخی نیز حراج شدند. ازجمله نمادهای متوقف بورسی می‌توان به نماد شرکت آلومراد، حق تقدم سرمایه امید و نیز بازگشایی نماد قند ثابت خراسان، نماد حق تقدم سیمان صوفیان اشاره کرد. همچنین وقفه معاملاتی نماد حق تقدم سیمان فارس نو و توقف نماد فولاد سپیدفراب کویر و وقفه نماد فرآورده‌های نسوز آذر می‌توان اشاره کرد.

با پیام ناظر بازار بازگشایی نماد داروسازی دکتر عبیدی و توقف نماد لیزینگ ایران، توقف نماد حمل و نقل توکا و حراج مجدد نمادهای پارس سوئیچ، تامین سرمایه امید و داروپخش می‌توان اشاره کرد.

امروز در بازار آزاد قیمت سکه تمام‌بهار آزادی طرح جدید 4 میلیون و 56 هزار تومان و سکه بهار آزادی طرح قدیم 4 میلیون و 39 هزار تومان معامله می‌شود.

در بازار آزاد هر قطعه نیم‌سکه بهار آزادی 2 میلیون و 108 هزار تومان، ربع‌سکه یک‌میلیون و 309 هزار تومان و هر قطعه سکه گرمی 849 هزار تومان فروخته می‌شود. قیمت طلای 18عیار هم 411 هزار و 600 تومان ارزش‌گذاری شده است، ضمن آنکه هر اونس طلا در بازارهای جهانی با قیمت 1467 دلار معامله می‌شود.

هم‌اکنون قیمت دلار در بازار آزاد 11 هزار و 800 تومان، قیمت درهم امارات 3 هزار و 252 تومان و قیمت پوند انگلیس 15 هزار و 217 تومان تعیین شده و به‌فروش می‌رسد.

صرافی‌های بانک‌ها امروز شنبه قیمت دلار را برای فروش به مردم 11هزار و 500 تومان اعلام کرده‌اند. این صرافی‌ها دلار را از مردم با قیمت 11هزار و 350 تومان خریداری می‌کنند، بر همین اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافی‌های بانک‌ها 12 هزار و 700 تومان اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافی‌ها 12 هزار و 550 تومان است.

مرکز آمار اعلام کرد، تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده کل کشور نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ١,٣ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل، ١٣.١ واحد درصد کاهش دارد. کمترین تورم فصلی به ترتیب مربوط به بخش­های تولیدی کشاورزی (٤.٧- درصد ) و صنعت (0.2 درصد ) می­باشد. بیش­ترین تورم فصلی تولیدکننده نیز به ترتیب مربوط به بخش­های برق (22 درصد ) و خدمات ٧.٣ درصد است.

تورم نقطه به نقطه/ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده کل کشور نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل تابستان ١٣٩٨ به ٤٩,٤ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل 20.1 واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان به ازای تولید کالاها و خدماتشان در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به فصل قبل، ٤٩.٤ درصد افزایش دارد. در میان بخش­های مختلف تولیدی کمترین نرخ مربوط به بخش برق (١.٤- درصد) و بیش­ترین نرخ مربوط به یخش صنعت (60.5 درصد) می­باشد.

تورم سالانه/ تغییرات میانگین شاخص کل قیمت تولیدکننده در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به مقدار مشابه در سال قبل به ٥٩,٩ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل ١.٣ واحد درصد افزایش نشان می­دهد. در فصل مورد بررسی، در میان بخش­های اصلی تولیدی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به بخش برق (٣.٥- درصد ) و بیش­ترین آن مربوط به بخش صنعت (77 درصد) است.


   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد