اکتشاف و ماشین آلات

رئیس هیئت عامل ایمیدرو خبر داد؛

احتمال راه اندازی پروژه آهک هیدراته شهرستان چرام طی ۸ ماه آینده/ اعلام آمادگی ایمیدرو برای تامین زیرساخت های کارخانه فسفات و آهک هیدراته چرام/ طی ۲ هفته آتی قرارداد شروع فعالیت اکتشافی در کهکیلویه و بویراحمد ابلاغ می شود

احتمال راه اندازی پروژه آهک هیدراته شهرستان چرام طی ۸ ماه آینده/ اعلام آمادگی ایمیدرو برای تامین زیرساخت های کارخانه فسفات و آهک هیدراته چرام/ طی ۲ هفته آتی قرارداد شروع فعالیت اکتشافی در کهکیلویه و بویراحمد ابلاغ می شود
پایگاه خبری معدن نیوز - رئیس هیئت عامل ایمیدرو اعلام کرد: پروژه آهک هیدراته شهرستان چِرام با سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۱۰۰ نفر طی هشت ماه آینده به بهره برداری می رسد.
  بزرگنمايي:

به گزارش معدن نیوز، رئیس هیئت عامل ایمیدرو اعلام کرد: پروژه آهک هیدراته شهرستان چِرام با سرمایه گذاری 200 میلیارد تومان و اشتغالزایی 100 نفر طی هشت ماه آینده به بهره برداری می رسد.

خداداد غریب پور که در نشست با استاندار کهگیلویه و بویراحمد سخن می گفت، افزود: ایمیدرو آمادگی دارد تا زیرساخت های مورد نیاز کارخانه های فسفات و آهک هیدراته کوه لار شهرستان چرام را تامین کند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص پهنه های اکتشافی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مهرماه امسال تفاهم نامه ای با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان منعقد شد و برگزاری مناقصه جهت اخذ مشاور انجام شده است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو افزود: بر این اساس طی دو هفته آتی قرارداد شروع فعالیت های اکتشافی در استان ابلاغ خواهد شد.

غریب پور اعلام کرد: چهار محدوده امیدبخش بوکسیت و فسفات در محدوده ای 400 کیلومتری شناسایی شده است.

وی افزود: به طور حتم با توجه به وجود ذخایر سلستین، بوکسیت و فسفات در این استان، می توان اقدام به احداث کارخانه هایی همچون خردایش بوکسیت و یا آلومینا کرد.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با بیان اینکه طرح جامع پتانسیل یابی در استان های کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، ایلام، چهار محال و بختیاری و فارس انجام شده است، گفت: طی روزهای آینده قرارداد مربوط به این طرح ابلاغ و شروع فعالیت های پتانسیل یابی مواد معدنی در این استان ها آغاز خواهد شد.

در این نشست استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز طی سخنانی اظهار داشت: خوشبختانه ایمیدرو اهتمام جدی به شکوفایی ظرفیت های بالقوه معدنی استان دارد.

حسین کلانتری افزود: طی چند سال گذشته با وجود ظرفیت های استان در حوزه هایی همچون فسفات و بوکسیت، اقدامات قابل توجهی در حوزه معادن صورت نگرفت.

وی با ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در احداث طرح فسفات چرام گفت: اقدامات انجام شده در زمینه سرمایه گذاری و تامین زیرساخت های این طرح در دستور کار استانداری است و امیدواریم با حمایت ایمیدرو، هرچه زودتر شاهد راه اندازی این طرح باشیم.

کلانتری با اشاره به طرح احیای معادن کوچک و ارزش افزوده حاصل از اجرای این طرح برای استان و کشور، گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های مناسبی در بخش معادن کوچک دارد و توقع از این حوزه بسیار زیاد است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اشتغال، دغدغه کنونی مردم استان کهگیلویه و بویراحمد است و امیدواریم با اقدامات توسعه ای ایمیدرو در فعال سازی معادن این استان، رونق تولید و اشتغال را شاهد باشیم.


   shortlink:  
شرکت فولاد مبارکه
شرکت فولاد هرمزگان
علی بابا
فولاد خوزستان
شرکت فولاد غدیر نی ریز
شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
شرکت گهرزمین
فولاد سنگان
آلومینای ایران جاجرم
شرکت صبافولاد